marți, 11 august 2009

Vântur, acum vrei doar bărbaţi înalţi!

via Vântur s-a arătat nepăsătoare de diferenţa de înălţime dintre ea şi fostul iubit, Marius Moga, în ciuda criticilor acide
ale celor din jur. După despărţire, ea şi-a luat revanşa.

Contrastele se atrag, iar Iulia şi Marius au format un cuplu controversat, timp de doi ani. Foştii îndrăgostiţi au fost criticaţi asiduu pentru diferenţa de înălţime vizibilă.

De îndată ce s-au despărţit, iată că blonda a ţinut morţiş să-şi ia revanşa, ea fiind surprinsă numai în compania
unor bărbaţi cu statură impozantă. Se pare că ex-iubita lui Moga şi-a găsit fericirea în braţele frumuşelului manechin Bogdan Vlădău, care a înnoptat de mai multe ori în apartamentul
ei.

Cei doi refuză să comenteze pe marginea acestui subiect dar şi tăcerea este un răspuns, iar Iulia pare să-şi fi refăcut, în sfârşit, viaţa personală. Vlădău nu este singurul bărbat înalt alături de care vedeta Pro Tv s-a afişat.

Prima cucerire a fost sexi-bucătarul de la Euforia TV, Nicolai Tand, un tânăr şarmant cu accent franţuzesc, însă idila lor s-a terminat chiar înainte de a începe. La scurt timp, au apărut zvonuri conform cărora Iulia ar fi pus ochii pe handbalistul Marius Novanc, proaspăt divorţat de Nicoleta Drăgan, fosta solistă de la Hi-q. Cei doi au ieşit de câteva ori în oraş, dar silueta atletică a lui Novanc nu a impresionat-o prea tare pe blondă.

Niciun comentariu: