marți, 11 august 2009

Mantea, ţi-ai forţat iubitul să facă test de paternitate?

riunghiul amoros dintre Andreea Mantea, Andrei Ţârdea şi fosta soţie a acestuia, Alexandra, e din nou în centrul atenţiei.

Speriată că iubitul ei şi-a recunoscut fetiţa în faţa magistraţilor, iepuraşul Playboy a luat foc: “Dacă e copilul tău, ne despărţim”, şi-a ameninţat Andreea Mantea iubitul. Amorezul a fost obligat să facă testul de paternitate.

Surse din anturajul cuplului susţin că între focoasa brunetă şi Andrei Ţârdea ar fi avut loc recent un scandal monstru. “Dacă nu faci testul de paternitate ca să-mi dovedeşti că nu e al tău copilul, ne despărţim”, ar fi ameninţat “iepuraşul” după ce instanţa a pronunţat divorţul soţilor Ţârdea. Forţat de iubită, Andrei a făcut primul pas în acest sens.

Ieri, amorezul a contactat avocatul fostei soţii şi i-a cerut să meargă la IML pentru efectuarea testului de paternitate. “I-am transmis să sesizeze mai întâi instanţa şi apoi mergem împreună în faţa medicilor
legişti”, ne-a declarat Ionela Negulici, avocata Alexandrei.

Andrei Ţârdea a recunoscut copilul în faţa judecătorilor şi, pentru că nu are nici un venit, a fost obligat să plătească 150 de lei pensie alimentară. Presat de iubită, el vrea să atace sentinţa judecătorească.

Chiar dacă s-au despărţit oficial, săptămâna trecută, fosta dansatoare a Deliei i-a lăsat o portiţă deschisă bărbatului care a părăsit-o pentru Andreea Mantea. “Indiferent cât mă jigneşte, eu tot îl iubesc, mai ales ca tată al copilului meu”, spune Alexandra Bădescu, fostă Ţârdea.

Fostul fotomodel este dispus să uite că Andrei a plecat de acasă în timp ce era gravidă în şase luni, iar la naşterea fetiţei nu a dat nici măcar un telefon. Tânăra mămică crede că iepuraşul Playboy i-a luat minţile fostului ei soţ datorită notorietăţii.

“Ţârdea e uşor de manipulat, iar ea este cunoscută şi poate fi un avantaj enorm pentru el. Fata a dat de două ori din gene şi el a căzut pe spate. Sunt lucruri care se pot întâmpla oricui la 26 de ani. Sunt convinsă de acest lucru. I-am demonstrat că nu sunt ahtiată după bani
, eu îl iubesc aşa cum este, mai ales ca tată al copilului meu”, ne-a declarat Alexandra.

Fostul fotomodel spune că Andrei Ţârdea o jigneşte public ca să-i demonstreze actualei iubite că nu mai are nici un fel de tangenţe cu ea. “M-a făcut curvă şi zdreanţă ca să capete încrederea Andreei Mantea, atâta tot. Abia aştept să facă testul de paternitate, ca să se convingă că Ariana este fetiţa lui. E o scumpete de fată, e Alexandru întreagă. De la mine a luat doar sexul şi ochii, iar de la el a luat tot. Mai ales buzele”, spune fosta soţie a lui Ţârdea.

Andreea spune că s-au cunoscut acum șase luni

Andreea Mantea e protagonista unei controversate poveşti de dragoste. Vedeta Antenei 1 a declarat că l-a cunoscut pe Andrei la o petrecere, mai exact un bal al bobocilor, în urmă cu şase luni. "Ne-am întâlnit în decembrie, iar el era divorţat încă din vară", a susţinut asistenta lui Mircea Radu, încercând să scape de imaginea de femeie care destramă căsnicii.

Niciun comentariu: