marți, 11 august 2009

Cristina, umbli cu doi deodată?

Cristina Şişcanu a stârnit interesul multor bărbaţi, ea căzându-i cu tronc şi lui Voicu, sexy şoferul Monicăi. Puţini ştiu, însă, că frumoasa basarabeancă mai are pe cineva acasă. Click! a aflat că vedeta TV trăieşte, în paralel, o poveste de dragoste şi cu un bărbat cu 24 de ani mai în vârstă decât ea.

Asistenta lui Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii “Acces direct” (Antena 1), l-a ridicat în slăvi, în Click! de duminică, pe Voicu, afirmând : “E un bărbat frumos şi cu multe calităţi, iar Monica e geloasă pe toate fetele din preajma lui”.

Click! a aflat însă că focoasa Cristina Şişcanu (25 de ani) umblă pe două “fronturi”, având, de mai bine de trei ani, o relaţie şi cu George Papari (49 de ani), asociat în multe afaceri
cu Serghei Mizil şi, totodată, prieten bun
cu Mădălin Voicu.

Se zvoneşte că ei locuiesc de mult timp împreună, dar acest mic “amănunt” nu o împiedică să-i facă ochi dulci şi tinerelului Voicu. Culmea, la doar trei zile de la declaraţiile siropoase, ea recunoaşte şi faptul că este iubita lui George: “Da, este adevărat. Suntem împreună de trei ani”.

Basarabeanca este mult mai slobodă la gură când vine vorba despre “rivala” sa, Monica Columbeanu.

Deranjată la culme că soţia lui Iri a catalogat-o drept o necunoscută, Cristina sare la gâtul lui Moni, aruncându-i o ploaie de “complimente”: „Aş vrea să-i transmit că Iri nu are cum să o înşele cu mine, pentru că pe mine nu mă atrag piticii grizonaţi. Mă atrag doar bărbaţii grizonaţi de înţelepciune şi atletici”, ne-a mai spus Cristina.

Niciun comentariu: