marți, 11 august 2009

Concertele de la Londra ale lui Michael Jackson, în pericol de a fi anulate

n organizator de concerte intenţionează să îl dea în judecată pe Michael Jackson, pentru a-l împiedica să-şi susţină concertele programate la Londra, susţinând că deţine un contract semnat de „regele muzicii pop“ care nu-i permite acestuia să concerteze până în iulie 2010, informează Reuters.

Contract

Compania
AllGood Entertainment Inc, cu sediul în New Jersey, a semnat în noiembrie 2008 un contract cu Frank DiLeo, managerul lui Michael Jackson, care stipulează că celebrul cântăreţ american va cânta în iulie 2010 împreună cu fraţii săi din trupa Jackson Five şi cu sora lor, Janet Jackson.
Potrivit acestui contract, Michael Jackson nu va putea să susţină niciun alt concert înainte de show-ul de reunire al familiei Jackson, a explicat Patrick Allocco, managing partener al companiei AllGood Entertainment.
AllGood Entertainment le-a trimis câte o scrisoare de încetare a activităţii atât lui Frank DiLeo, cât şi directorilor companiei AEG Live, cu care Michael Jackson a semnat pentru susţinerea celor 50 de concerte în Londra, la O2 Arena, începând din luna iulie. În această scrisoare, reprezentanţii AllGood Entertainment avertizează asupra faptului că acel contract semnat anterior cu Frank DiLeo îl împiedică pe Michael Jackson să susţină concertele pentru care a semnat cu AEG Live.

Niciun comentariu: