marți, 11 august 2009

Uite ce maşină şi-a tras fiul Elenei Udrea!

Fiul vitreg al Elenei Udrea a renunţat la “maşina ucigaşă” Audi A6, pentru una şi mai “criminală”.

Alin Cocoş şi-a schimbat bolidul implicat în accidentul de anul trecut, soldat cu moartea a două persoane, cu un Porsche 911 Turbo Cabriolet, ultimul răcnet.

Bijuteria pe patru roţi, în valoare de peste 155.000 de euro, are un propulsor, amplasat în spate, de 3,6 litri, care dezvoltă nu mai puţin de 480 de cai putere. Suficient cât să “împingă” maşina la o viteză maximă de 310 km/hp.

Accidentul din 2008, de pe DN 1, din apropiere de Ploieşti, pare să nu-l fi speriat deloc pe tânărul miliardar. Atunci, la o viteză de doar 90-100 km/h, Audi A6, condus de Cocoş, a izbit în plin o Dacie al cărei şofer a încercat să schimbe direcţia de mers, fără să se asigure
.

Ancheta desfăşurată la acea vreme a arătat că viteza cu care rula maşina condusă de Alin Cocoş era cea legală şi că nu exista nici un motiv care să impună şoferului reducerea vitezei. O femeie însărcinată şi fiica ei şi-au pierdut viaţa în urma impactului.

Piloţii de raliu se întorc la Dacii

Iepuraşul Playboy Andreea Necula a renunţat la Renault din cauza crizei financiare


Cea mai sexy şoferiţă de raliu simte pe propria-i piele criza financiară. Manechinul şi fostul iepuraş Playboy, Andreea Necula, şi-a schimbat bolidul cu un Logan de 10.000 de euro.
E blondă, focoasă, cu forme apetisante şi îi plac... “sculele”.

Se simte în largul ei printre şurubelniţe, cauciucuri şi la volanul maşinii sale de curse. Tânăra de 25 de ani, Andreea Necula, a debutat în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de anul trecut, unde a concurat la volanul unui Renault Megane Coupe (2.0 litri- 16 valve şi 160 cai putere). Anul acesta, însă, a renunţat la maşina pe care o închiria şi şi-a cumpărat un Logan.

„Mi-am cumpărat din Germania, un Logan, care a ajuns la aproximativ 10.000 de euro”, ne-a spus Andreea. Bomba sexy a avut ocazia să-şi testeze proaspăta achiziţie chiar la sfârşitul săptămânii trecute la Râşnov, în prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2009.

“Cu Loganul, aşa cum e el, cu motor de 1,6 litri-110 cai putere, am fost la 3 secunde distanţă faţă de locul 3. Mai am câte ceva de schimbat la ea, dar măcar am văzut cum se comportă”, ne-a spus Andreea.

Niciun comentariu: