sâmbătă, 14 februarie 2009

Medicii din Veszprem i-au dat permisiunea lui Sesum sa se externeze

Directorul spitalului din Veszprem, Jeno Racz, a anuntat ca medicii i-au permis handbalistului Zarko Sesum, care a fost ranit in incidentele ce au dus la moartea lui Marian Cozma, sa se externeze, informeaza presa maghiara.

Liga Campionilor: ■ Rezultate (M) ■ Clasamente ■ Rezultate (F) ■ Clasamente
Forum: ■ Handbal
Romania la CE 2008: ■ Program-Rezultate-Clasamente ■ Echipa ■ FORUM
Romania la CM 2009: ■ Program-Rezultate ■ Clasament ■ FORUM

Racz a spus ca refacerea lui Sesum se desfasoara bine, astfel ca sportivul poate alege sa se externeze. Zarko Sesum a fost ranit la cap in incidentele de la sfarsitul saptamanii trecute. El a fost operat la osul zigomatic.

Celalalt sportiv ranit saptamana trecuta, Ivan Pesic, caruia i-a fost extirpat un rinichi, nu se mai afla in sectia de terapie intensiva si starea sa este buna. Pesic s-a aflat, timp de cateva zile, in coma indusa medical.

Componentul nationalei Romaniei si al formatiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un restaurant din oras, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesici.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata. Coechipierii sai au fost transportati la spital, cu rani serioase, tot prin injunghiere.

Marian Cozma, care a participat cu nationala Romaniei la Campionatul Mondial din Croatia, a debutat in reprezentativa in 2002, intr-un meci impotriva Belarus. Inainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucuresti.

Mediafax

Niciun comentariu: