sâmbătă, 14 februarie 2009

Piturca: "Sarbii nu sunt formidabili, ii putem bate"

Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, este de parere ca tricolorii au forta necesara sa invinga nationala Serbiei, pe 28 martie, la Constanta.

Rezultate: ■ Faza Grupelor


"Sper sa jucam mai bine cu Serbia decat in prima repriza a meciului cu Croatia. Indiferent cine va intra in teren, trebuie sa dea totul. Romania poate invinge Serbia, nu este o echipa formidabila. Ea nu se ridica la nivelul Frantei", a spus Victor Piturca la gsptv.

In schimb, selectionerul a avut numai cuvinte de lauda la adresa Austriei, chiar daca rezultatele din ultima vreme sunt contrare spuselor lui Piturca.

"Nu am o impresie proasta despre Austria, chiar daca au pierdut cu Serbia si Suedia. Dan Apolzan mi-a spus ca au facut un meci bun cu Suedia. Este o echipa periculoasa, doar au batut Franta. Acest meci pentru ei e ultima sansa de a mai avea sperante de calificare", a comentat Piturca.

Romania va intalni Serbia, pe 28 martie la Constanta, si Austria, pe 1 aprilie, in urmatoarele meciuri oficiale din grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010.

Onlinesport

Niciun comentariu: