sâmbătă, 14 februarie 2009

Nasu' ii jigneste pe contestatarii lui Piturca

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, i-a facut nesimtiti pe antrenorii din Liga I care au criticat jocul echipei nationale si selectia facuta de Victor Piturca.

Asa am trait: ■ Romania -Franta 2-2
CM 2010: ■ Grupa Romaniei - rezultate si program
Forum: ■ Comentati dezastrul de la Cluj ■ Tricolorii

"Interventiile antrenorilor ce-l contesta pe selectioner sunt arogante si chiar putin nesimtite! Dupa ce au facut in cupele europene, ar trebui sa taca! Antrenorul echipei nationale a calificat echipa la turneul final si a obtinut doua remize cu echipe mari ale lumii", a spus Mircea Sandu.

Totusi, Mircea Sandu l-a avertizat pe Piturca ce ar insemna ratarea calificarii la turneul final din Africa de Sud. "FRF ar pierde 5 milioane de euro daca nu ne calificam la Mondiale. Sper insa sa nu se intample acest lucru", a avertizat Sandu.

Conducatorul forului romanesc sustine ca va reforma intreg sistemul fotbalistic, pentru a incerca sa sporeasca numarul jucatorilor valorosi din prima liga.

"Din 2010-2011 imi doresc ca Liga a II-a sa aiba doua serii a 12 echipe, iar Liga a III-a sa fie alcatuita din 6 serii a 12 echipe, desi multi vor serii de 14 echipe la esalonul trei. Liga I poate fi din 18 sau 16 echipe. E obligatoriu sa schimbam sistemul competitional, pentru a creste valoarea competitiilor. La aceasta ora, in Liga I nu exista 25 de jucatori de mare valoare. Prin mare valoare inteleg jucatori de nationala sau care sa faca fata in cupele europene", a explicat Nasu'.

Onlinesport

Niciun comentariu: