sâmbătă, 14 februarie 2009

Ultimul omagiu pentru Cozma

Fostul mare handbalist Marian Cozma a fost condus, vineri, pe ultimul drum de aproximativ 1000 de oameni, cortegiul funerar trecand pe la sediul clubului Dinamo, biserica Teiul Doamnei Ghica si cimitirul Pipera, locul unde jucatorul isi va gasi odihna vesnica.

Liga Campionilor: ■ Rezultate (M) ■ Clasamente ■ Rezultate (F) ■ Clasamente
Forum: ■ Handbal
Romania la CE 2008: ■ Program-Rezultate-Clasamente ■ Echipa ■ FORUM
Romania la CM 2009: ■ Program-Rezultate ■ Clasament ■ FORUM

15:23 "Te vom iubi mereu", scandeaza cei care au fost alaturi de Marian Cozma pe ultimul sau drum.

15:15 Handbalistul Marian Cozma a fost inmormantat in cimitirul Pipera.

14:37 Cortegiul funerar a ajuns la cimitirul Pipera din nordul Bucurestiului.

Exclusiv | Petre Cozma a fost impresionat de un pusti care a tinut sa-i adreseze condoleante. Baiatul a venit la inmormantare impreuna cu mama lui si i-a spus lui Petre Cozma ca este legitimat la juniorii lui Dinamo si ca isi doreste sa ajunga la echipa nationala, la fel ca Marian. In asteptarea sicriului cu trupul neinsufletit al fiului sau, Petre Cozma a avut puterea sa vorbeasca cu pustiul pret de cateva secunde si sa-i doreasca mult succes in cariera sa.

14:07 Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Marian Cozma este scos din biserica Teiul Doamnei Ghica in aplauzele oamenilor prezenti, peste 1000 dupa referintele reporterului Onlinesport aflat la fata locului.

13:50 Slujba de la biserica Teiul Doamnei Ghica a luat sfarsit, cortegiul funerar urmand a se indrepta spre cimitirul Pipera.

13:33 Oamenii prezenti in curtea parohiei sunt nemultumiti de zgomotul creat de un elicopter care survoleaza zona si de faptul ca slujba de inmormantare nu poate fi ascultata si in afara bisericii.

13:27 La biserica Teiul Doamnei Ghica a sosit si un autocar cu iubitori ai handbalului de la Buzau, acestia dorind sa fie alaturi de Marian Cozma pe ultimul sau drum. De notat ca echipa Dinamo a sustinut meciurile din cupele europene, cu Marian Cozma in teren, in sala din Buzau.

13:03 A inceput slujba de inmormantare a handbalistului Marian Cozma, la biserica Teiul Doamnei Ghica fiind prezenti peste 1000 de oameni. Printre acestia se numara ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, si secretarul de stat pe probleme de sport, Octavian Belu.

12:30 Cortegiul funerar a ajuns la biserica Teiul Doamnei Ghica.

12:15 Cortegiul funerar s-a pus in miscare spre biserica Teiul Doamnei Ghica, unde va fi oficiata slujba de inmormantare.

12:11 "Si dupa moarte, esti caine si dupa moarte", au continuat sa strige suporterii din Stefan cel Mare.

12:10 Suporterii dinamovisti scandeaza: "Cozma Marian inseamna Dinamo"!

12:08 Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Marian Cozma este purtat pe brate in afara clubului Dinamo.

11:59 Selectionerul nationalei masculine de handbal a Romaniei, Aihan Omer, este prezent la clubul Dinamo alaturi de handbalistii de la UCM Resita.

11:57 Mesaj afisat din partea tineretului liberal din judetul Giurgiu: "Inca un inger se ridica la cer: Marian Cozma. Nu te vom uita niciodata. Te vom iubi mereu".

11:56 Multimea adunata in fata stadionul si a clubului Dinamo striga "Te vom iubi mereu" la aparitia lui Petre Cozma, tatal lui Marian Cozma.

11:55 Suporterii dinamovisti au afisat un nou mesaj: "Tu din cer ne vei privi, noi mereu te vom iubi".

11:50 Componentii echipei maghiare Pick Szeged sunt asteptati sa ajunga la clubul Dinamo.

11:49 Printre cei aproximativ 2000 de oameni sunt prezenti si foarte multi suporteri dinamovisti din cele doua peluze, acestia avand flori si lumanari aprinse in memoria lui Marian Cozma.

Printre oamenii obisnuiti prezenti in fata clubului Dinamo se evidentiaza un batran trecut de 70 de ani, care are a venit cu o coroana de flori pentru a-i aduse un ultim omagiu handbalistului Marian Cozma.

11:44 Jucatorii si oficialii clubului MKB Veszprem au sosit la stadionul Dinamo.

Niciun comentariu: