sâmbătă, 14 februarie 2009

Ropotan, oficial la Dinamo Moscova

Impresarul FIFA, Victor Becali, a declarat, vineri, in exclusivitate, agentiei NewsIn, ca transferul mijlocasului Adrian Ropotan de la Dinamo la Dinamo Moscova a fost oficializat in schimbul a 3 milioane de euro, iar acesta a semnat un contract pe patru ani.

Dinamo: ■ Stiri ■ Prezentare
Forum: ■ Suporter Dinamo ■ Fotbal intern
Liga 1: ■ Stiri ■ Clasament ■ Rezultate ■ Program

"Este oficial, transferul lui Ropotan la Moscova a fost finalizat, iar jucatorul a semnat un contract pe patru ani. Suma de transfer este de 3 milioane de euro", a spus Becali.

"Sunt foarte bucuros ca acum e totul oficial si am semnat pe patru ani cu Dinamo Moscova. E o echipa mare, care va participa in preliminariile Ligii Campionilor. In decizia mea de a pleca nu a contat acel episod 'maneaua', rusii si-au dorit enorm sa ma ia, eu mi-am dorit sa merg acolo, sunt fericit ca s-a rezolvat cu bine", a spus Ropotan.

Fotbalistul spera ca formatia din Stefan cel Mare sa isi indeplineasca obiectivul in acest sezon si sa se califice in Liga Campionilor. "Fostilor mei colegi de la Dinamo le doresc din tot sufletul sa castige campionatul si sa joace si ei in Liga Campionilor. O sa le duc dorul, au fost pentru mine ca o a doua familie. La fel si suporterilor le doresc tot bine din lume si sa fie mereu aproape de echipa. Imi pare rau ca nu o sa mai am acelasi colectiv, cu baietii pe care ii cunosteam de mult timp, dar asta e viata, azi esti aici, maine esti in alta parte", a afirmat acesta.

Fostul mijlocas al echipei din Stefan cel Mare a incheiat spunand ca daca va evolua constant la echipa moscovita, va avea sanse reale sa fie convocat de Victor Piturca la echipa nationala: "Nu cred ca va conta ca voi merge in Rusia. Daca voi juca bine, si mai ales constant, sunt sigur ca voi fi chemat la echipa nationala".

Transferul mijlocasului Adrian Ropotan de la Dinamo la Dinamo Moscova a fost oficializat vineri in schimbul a 3 milioane de euro, iar acesta a semnat un contract pe patru ani, urmand ca gruparea bucuresteana sa primeasca intreaga suma in doua transe. Tanarul international va purta la noua sa echipa numarul 20, iar sambata se va alatura lotului pregatit de Andrey Kobelev in cantonamentul din Spania. Fotbalistul va incasa un salariu anual de 300.000 de euro, care va creste dupa fiecare sezon, insa va primi si mai multe bonusuri in functie de obiectiv, numarul de jocuri disputate sau goluri marcate.

In varsta de 23 de ani, Adrian Ropotan evolueaza pe postul de mijlocas central si activa la gruparea din Stefan cel Mare inca din anul 2004, debutand in Liga I pe 18 martie 2006, intr-un meci cu Pandurii.

Fotbalistul are si o selectie in echipa nationala a Romaniei, bifata in luna noiembrie a anului trecut, impotriva Georgiei.

NewsIn

Niciun comentariu: