sâmbătă, 14 februarie 2009

Otelul si Debrecen vor dedica eventuala calificare memoriei lui Marian Cozma

Antrenorul echipei maghiare Aquaticum Debrecen, Bako Botand, a declarat, vineri, ca partida cu Otelul Galati din optimile Cupei Cupelor se va juca in memoria lui Marian Cozma, iar jucatoarele ambelor formatii au anuntat ca eventuala calificare o vor dedica acestuia, transmite corespondentul NewsIn.

Liga Campionilor: ■ Rezultate (M) ■ Clasamente ■ Rezultate (F) ■ Clasamente
Forum: ■ Handbal
Romania la CE 2008: ■ Program-Rezultate-Clasamente ■ Echipa ■ FORUM
Romania la CM 2009: ■ Program-Rezultate ■ Clasament ■ FORUM

"Noi am venit la Galati sa ne calificam, nu cred ca suntem favoriti sa castigam, dar vom fi multumiti daca dupa acest joc vom fi in sferturi. Am studiat echipa Otelului foarte bine dupa meciul de la Debrecen si stim sa o contracaram. Vom juca in memoria lui Cozma pentru ca saptamana trecuta s-a intamplat o tragedie pentru intreg handbalul mondial", a spus Botand.

Jucatoarea Daniela Crap, legitimata la Debrecen, a afirmat ca isi doreste foarte mult calificarea pentru a o putea dedica memoriei lui Cozma. "Am venit sa castigam, nu ne e teama de meci. Daca jucam la capacitate maxima, jocul va fi in favoarea noastra. Toata Ungaria este ingrozita de aceasta tragedie, iar o eventuala calificare o vom dedica memoriei lui Cozma", a afirmat si aceasta pentru NewsIn.

Centrul Otelului, Amelia Busuioceanu, sustine la randul sau ca Otelul va incerca sa se califice si pentru fostul handbalist roman. "Desi unguroaicele au cinci goluri diferenta, nu e greu sa ne calificam, nu inseamna ca sunt calificate. Eu zic ca sunt de batut. Jucam si pentru Marian Cozma si, bineinteles, ii vom dedica eventuala calificare", a spus Busuioceanu, completata de Daciana Curtean: "Sper sa ne calificam. Dorim ca fiecare echipa romaneasca sa joace pentru Cozma pentru ca a fost un roman adevarat".

Partida Otelul Galati-DVSC Aquaticum Debrecen, din mansa retur a optimilor de finala ale Cupei Cupelor, se va disputa sambata, de la ora 11:00. In tur, Debrecen s-a impus cu 34-29.

NewsIn

Niciun comentariu: